you're reading...
VIDEO

Van alibid? mobilfilm pályázat

A Tünet Együttes Alibi című zenés-táncos kihallgatása kapcsán, amely május 17-én az évadban utoljára kerül színpadra, a Katona József Színház Kamrájában, 1 perces mobilfilm pályázatot hirdet. A téma: „alibi”. A mobiltelefonnal készített, tetszőleges műfajú, legfeljebb 1 perc hosszúságú filmet töltsétek fel a YouTube videómegosztó portálra, a linket pedig a pr@tunetegyuttes.hu címre várjuk 2011. május 11-ig.


A Tünet Együttes Facebook profilján május 11-15. között lehet majd szavazni a videókra, a legtöbb lájkot kapó alkotás készítőjét két darab, a május 17-i Alibire szóló színházjeggyel, a második és harmadik helyezettet pedig a Filmszemle versenyprogramjában is szereplő Árnyékfilm DVD-jével jutalmazzuk.

A Tünet Együttes tagjai is szavaznak, az általunk legjobbnak tartott filmet egy Alibi-színházjeggyel és Tünet-ajándékcsomaggal díjazzuk. Május 17-i évadzáró Alibi előadásunk előtt a közönségszavazás első helyezettjét és a Tünet-díjas filmet lejátsszuk a Kamrában.

Valamennyi beküldött munka megtekinthető lesz a későbbiekben a Tünet Együttes honlapján. A jól ismert piros lufikkal pedig hamarosan ismét találkozhattok majd Budapest Tünet-közeli helyein, figyeljetek.

Forrás: http://www.tunetegyuttes.hu/
Reklámok

Interakció

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: