you're reading...
FILM

Green-Go Nemzetközi Kisfilm Fesztivál

A Green-Go Nemzetközi Kisfilm Fesztivál szervezői pályázatot hirdetnek a 2011 decemberében rendezendő fesztiválon való részvételre. 

A 2011. december 3-án rendezendő Green-Go Nemzetközi Kisfilm Fesztiválon való részvételre hirdetnek pályázatot a fesztivál szervezői. A pályázatra a következő kategóriákban várják a kisfilmeket: kincsünk a Föld és az élelem (Greenpeace); túlélésünk kulcsa a fogyasztás csökkentése (CEEweb a Biológiai Sokféleségért); őrizzük meg erdeink sokszínűségét (Diverziti).

Olyan rövidfilmekkel lehet pályázni, amelyek releváns környezetvédelmi üzenetet közvetítenek, legalább fél-, de legfeljebb nyolcpercesek, és HD minőségben elérhetők a YouTube-on. A filmekre 2011. november 25. és december 1. között várják a közönségszavazatokat. A díjnyertes alkotásokat a Toldi Moziban fogják levetíteni.

Pályázati határidő: 2011. november 24.

Kedves természetkedvelő filmbarát!

Odavagy Tarantino művészi alkotásaiért, esetleg David Attenborough dokumentumfilmjeiért rajongsz? Lenyűgöző képsoraiddal, vagy kreatív animációddal megmutatnád, milyen károkat szenvedünk el az erdőirtás és a túlzó étel és energiafogyasztás miatt? Részt vennél egy új nemzetközi mozgalomban, ami egy zöld fesztivál alapjait fekteti le? Ha a válaszod igen, itt a helyed! Terjeszd környezetvédelmi üzeneted, mutasd meg tehetségedet, sőt, akár nyerj is vele!

Vegyél részt az első Green-Go Nemzetközi Kisfilm Fesztiválon! Légy része az üzenetnek, és mutasd meg, mennyire óvni kellene az életünkben kulcsszerepet játszó erdeinket, mennyire vigyázni kellene az életet adó termőföldre, vagy, hogy mennyire csökkenteni kellene gigászi fogyasztásunkat, mellyel tönkretesszük az egyetlen élhető bolygónkat.

Válassz eszközt és fókuszálj! Itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépjünk szerte a világon!
Jó filmezést, és óriási befogadó közönséget kívánunk!

A szervező csapat

további infó és jelentkezés: greengofest.eu/hu

forrás: kulturpont.hu
.

Reklámok

Interakció

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: