you're reading...
FOTÓ, VIDEO

Hungarikumok Magyarországon, helyi jellegzetességek a Dél-Alföldön

A „Fényképezőgéppel Andrea Palladio nyomában” fotópályázattal párhuzamosan, a lőkösházi Vásárhelyi-Bréda Kastély két részből álló pályázatot hirdet „Hungarikumok Magyarországon, helyi jellegzetességek a Dél-Alföldön” címmel.
Az első rész célja összegyűjteni saját készítésű videó és fotó formájában az országban található klasszikus hungarikumokról készült anyagokat, melyek külföldön képviselik hazánkat.

Célja a pályázat második részének fotó és videó formájában azokat a dél-alföldi helyi jellegzetességeket egy csoportba rendezni, melyek Lőkösháza környékén fellelhetők – ezek lehetnek, ételek, italok, kézműves termékek, növények, stb. -.
Az első részhez a hungarikumok teljes listája, amelyekről a fotókat és a videókat várjuk, megtekinthetők a www.bredakastely.hu oldalon.

 Határidő: 2010. március 31.


A pályázat második részénél, a dél-alföldi helyi jellegzetességeknél a Békés-megyében, Csongrád-megyében, Bács-Kiskun megyében és Arad-megyében élő és alkotó képzőművészekről, kistermelőkről, alkotókról és a munkájukról készült fotókat és videókat várjuk, akik a későbbiek folyamán a kastélyból könnyen megközelíthetők lesznek pár órás kirándulás keretében.

Határidő: 2012. március 31.
(várható eredményhirdetés: 2012. május)
Kép formátuma: JPEG, max. 8 MB/kép
Videó formátum: MP4 videó, max. 50 MB/perc
Fénykép darabszám: 1 adott hungarikumról vagy 1 adott dél-alföldi helyi jellegzetességről beküldendő elvárt mennyiség 3-10 db kép.
Videó darabszám: 1 adott hungarikumról vagy 1 adott dél-alföldi helyi jellegzetességről beküldendő elvárt videofilm hosszúság min. 1 perc – max. 10 perc. A videofelvétel videokamerával és fényképezőgéppel készülhet.
Fájl neve: vezetéknév_keresztnév_hungarikum/helyi jellegzetesség neve_megye neve, vagy művésznév_ hungarikum/helyi jellegzetesség neve_megye neve
A feltöltésnél kérjük, töltsön ki minden adatot: név, e-mail cím, képaláírás.
Pályázók köre:
egyéni pályázók esetén: 14+
csoportos pályázók esetén (max. 4 fő): 14 év alatt min. 1 felnőtt kísérővel; felnőtt kísérő nélkül 14+
A beküldött képeket és videókat szakmai zsűri bírálja.
Nyeremények: Díjazásban az első három helyezett részesül. A helyezettek ajándéka 1-1 db. hungarikum termékeket tartalmazó ajándékcsomag.
A legszínvonalasabb művek beküldői meghívást kapnak a Bréda Kastélyban tartandó ünnepélyes díjátadó rendezvényre, alkotásaikat a kastély pincehelységében berendezett hungarikum központban a látogatók megtekinthetik.
Pályázó hozzájárul, hogy fényképe, videója térítésmentesen kiállításon szerepeljen, publikációban – elektronikus és nyomtatott egyaránt – és a médiában megjelenjen a szerző nevének feltüntetésével.
Pályázó kijelenti, hogy az általa beküldött fotónak, videónak ő a szerzője és ezáltal joga van publikáltatni.
A szerzői jog a fotó/videó készítőjénél marad.
A nevezés díjtalan.
Reklámok

Interakció

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: