you're reading...
IRODALMI

Novella Pályázat

A 2012. április 7-én megrendezésre kerülő PlayIT és Holdfénycon novellapályázatot hirdet.
A pályázat igyekszik a rendezvény színes, sokrétű oldalát megfogni, és átvenni, így a témakör megadásában is csupán a kiindulópontot adjuk meg, az alapkövet, melyből Neked kell felépítened a saját váradat, megalkotni, és átadni Nekünk a Te világodat.
A képzelet határain innen, és túl…
Alkoss egy saját karaktert, lehet pozitív, vagy negatív, nő, vagy férfi, ember, vagy képzeletbeli lény, mindegy. Ruházd fel valamilyen egyedi képességgel/képességekkel, és helyezd el egy világban, melynek csak a képzeleted szabhat határt. Írd meg nekünk karaktered születését, halálát, egy napját, a gondolatait, a cselekedeteit, bármit.
A lényeg, hogy benne legyél Te magad, és a Világ, amely Benned él!
Stílusmegkötés nincs (lehet sci-fi, fantasy, történelmi stb.), amire figyelned kell, hogy novellát írsz, legyen egy történet, egy alap motívum, ami köré felépíted az írásod, legyen átlátható, ne csússzon szét. Ötleteket bárhonnan meríthetsz, a játékok, képregények, filmek, animék világából, vagy épp a történelemből, a mindennapokból, DE ügyelj arra, hogy ne legyen fanfiction, hiszen mi új, kreatív ötletekre, és elsősorban Rád vagyunk kíváncsiak.
Még néhány fontos tudnivaló
Egy alkotó egy művel pályázhat, a novellák maximális terjedelme pedig nem haladhatja meg a 8000 karaktert (szóközök nélkül). A műveket Word formátumban várjuk a http://www.holdfenycon.hu oldalon a „Jelentkezés Versenyre” menüpont alatt, vagy a novella@holdenycon.hu  e-mail címre, 2012. április 1-ig. A tárgyban szerepeljen a pályázatra való utalás, a csatolt fájl elnevezése pedig utaljon a szerzőre, és a műre. A novella elején mindenképpen tüntesd fel a neved. És persze ügyelj a helyesírásra.

Eredményhirdetés 2012. április 7-én, a Millenáris “B” épületében (A Jövő Házánál) , a PlayIT-en. A nyertes műveket értékes ajándékokkal díjazzuk, melyeket hamarosan publikálunk!
Várjuk írásaitokat!
Jó munkát!
Reklámok

Interakció

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: